yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Siz de evinize ve gayrı tüm dirim alanlarınıza mükemmellik bir dokunuş geçirmek bağırsakin Doğtaş mobilyaları yeğleme edin. Evinizin tüm alanlarını özenle güzelleştiren Doğtaş’ın birinci sınıf ve estetik dünyasına kadem atın!

SGK, Algı Dairesi, amme azamet ve organizasyonları ve gayrı resmi merciler ile yapılan iş ve anlayışlemler ile tebligatlar,

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha faik mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı dizi otomasyon sistemlerine yönlü aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı kabil.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle kullanma düzından kâr olmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 şahıs kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek nüshasına bentlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri net büküm düzlükı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak okkalı kezı olan umumi binalarda, ön adeti 4’ten bir tomar olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni yapılması mecburi kılınmıştır.

Fakat kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Mono blok beden gestaltsı cenah sistemi veya panik pas sisteminin kilidin bâtıninden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine bentlanması ile esenlanmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip başlamak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en yarar fiyatlarla sahip tutulmak kucakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından kovuşturulma eden layihamları size uzun yıllar eşlik edecek. Birinci sınıf konstrüksiyonları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız dirim alanlarında kendinizi cemi salim, hep merkez hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye akla Yangın kapısı istanbul fiyatı yatkın yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page